Caspers Rally 2021

Graag nodigen wij u uit voor de 10e Garage Caspers Rally (v/h de Netwerk Rally) op Zondag 12 september 2021. Een gezellige tour rally met klassieke & hedendaagse auto's, exoten en oldtimers.

Rallymateriaal, goodies, lunch, diner etc. zijn bij de prijs inbegrepen. Iedereen met een leuke auto mag deelnemen!

Inschrijven
Caspers Rally

Rally informatie

Rally

Locatie
Start Sportklasse:
Vliegveld Drachten
De Knobben 100, 9202 XJ Drachten

Start Tourklasse:
Vliegveld Oostwold
Polderweg 28, 9682 XS Oostwold / Gem Oldambt

Finish:
Groningen Airport Eelde
Machlaan 32, 9761 TK EELDE

Omschrijving
Rally voor klassieke auto's, hedendaagse auto's, oldtimers en youngtimers georganiseerd door Garage Caspers te Eelde en Flashman Haren. Iedereen en elke auto mag deelnemen.

De invulling van de dag zelf is afhankelijk van de laatste RIVM richtlijnen, de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de vergunningen. Wij houden de ingeschreven equipes hierover op de hoogte.

Omdat het dit jaar de 10e editie betreft maken we er een extra speciale editie van. Zo zal er zowel een recreatieve- als een competitie-klasse zijn. Daarnaast zullen we eenmalig het deelnemersveld verhogen naar 150 beschikbare startbewijzen.

Route en prijzen

De route gaat wederom door de drie noordelijke provincies Drenthe, Friesland en Groningen, uitgezet door het professionele team van Business Rally Events. Hierbij komen we langs bijzondere locaties, via wegen waar je normaal niet snel rijd. Tijdens de rally moeten er diverse proeven en opdrachten worden uitgevoerd.

Dit jaar kun je kiezen of je deel neemt aan de tourklasse of de sportklasse. De tourklasse is voor recreatieve deelnemers die een relaxte rally met een leuke route willen rijden, zonder teveel tijdsdruk en (te) moeilijke opdrachten. De sportklasse krijgt een extra pittige rally met meer wedstrijdelementen waarbij o.b.v. gemiddelde tijd, met moeilijkere opdrachten een langere route wordt gereden. Deelnemers in de sportklasse starten dan ook twee uur eerder.

Voor beide klassementen staan mooie prijzen klaar, passend bij de moeilijkheidsgraad van het klassement. Deze worden z.s.m. bekend gemaakt.

Ook voor de grootste pechvogel staat een leuke pechprijs klaar. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Laagland taxaties bied voor de mooiste / meest originele deelnemende auto een gratis taxatie aan.

Datum en tijd

Datum Rally:
Zondag 12 september 2021

Starttijd Sportklasse:
Ontvangst: v.a. 08:00 u.
Start rally: v.a. 09:00 u.

Starttijd Tourklasse:
Ontvangst: v.a. 09:30 u.
Start rally: v.a. 10:30 u.

Finish:
V.a. 16:30 u.

Equipe informatie

Deelnemers
Per equipe mogen twee deelnemers en 1 auto meedoen. Er kunnen maximaal 150 equipes worden ingeschreven. Vol = vol!

Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt €165,- (inc. btw) per equipe.

U ontvangt een factuur op (bedrijfs)naam t.b.v. de betaling. U vindt het inschrijfformulier elders op deze pagina.

Vrijwaringsclausule
Bij de inschrijving moet een vrijwaringsclausule worden getekend.

Uitslagen editie 2021

Download via onderstaande link het eindklassement.

Uitslagen Sprint & slalom Drachten Sportklasse (.PNG) Uitslagen Caspers Rally 2021 Sportklasse (.PNG) Uitslagen Caspers Rally 2021 Tourklasse (.PNG)

Jubileum actie!

Proefles vliegen

Dit jaar vieren we de 10de editie van deze gezellige en leukste tour rally van Noord-Nederland. Een jubileumeditie dus en daarom reden om extra uit te pakken, o.a. met een speciaal thema. Dit jaar bieden we daarom naast deelname aan de Caspers Rally twee bijzondere alternatieve arrangementen voor 12 september.

In plaats van in de auto neemt u deel aan de Caspers Rally vanuit de lucht! Voor een speciale actieprijs kunt u zich inschrijven voor een proef-vliegles van het NNAC of de unieke mogelijkheid om mee te vliegen met de historische Fokker S-11 Instructor.

Beide arrangementen zijn dus een alternatief op de gewone rally op 12 september. De arrangementen vinden plaats op Groningen Airport Eelde, waar deze dag ook de deelnemers van de Caspers Rally zullen finishen. We sluiten deze editie dus met z'n allen af.

Bent u te laat met inschrijven voor de rally of wilt u eens een bijzondere ervaring vanuit de lucht? Kies het luchtruim met een van deze arrangementen!

Beide arrangementen hebben een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg voor een tijdige inschrijving!

Video met een impressie van de vlieglessen bij het NNAC.

Optie 1: Proefles NNAC

Dagprogramma met proefles (zonder aerobatics) in een Cessna 172 of Piper Archer 3 van de Noord-Nederlandse Aeroclub. U leert o.a. over omgaan met air traffic control, het indienen van een vliegplan, het controleren van de kist en het stijgen en landen. Uiteraard gaat u ook uw eerste vlieg­ervaring opdoen. Daarnaast krijgt u een uitge­breide rond­leiding in de club van de Noord-Nederlandse Aero Club.

Details

Datum: 12 september 2021
Dagindeling: 09:00 - 17:30 uur
Kosten: € 250,- (incl btw) p.p. *
Max. aant. plaatsen: 15 deelnemers
Max. aant. pers/vliegtuig:
1 instructeur + 1 deelnemer
In-air time p.p.: 30 minuten

* incl. rondleiding, briefing, koffie/thee, lunch en diner bij het jubileum-eindfeest.

Promotiefilm Stichting Fokker Four

Optie 2: Fokker Four Experience

Unieke mogelijkheid om mee te vliegen met de histo­rische Fokker S-11 'Instructor'. In een formatie van vier Fokker S-11 vliegtuigen gaan ervaren (ex-)luchtmacht­vliegers u laten kennis­maken met close formatie­vliegen, zoals dat ook op airshows te zien is. U gaat dus ook enkele aerobatic vlucht­manoeuvres maken. Deze dag vliegen deze bijzondere lesvliegtuigen uit de jaren '50 speciaal voor ons naar Eelde.

Details

Datum: 12 september 2021
Dagindeling: 09:00 - 17:30 uur
Kosten: € 370,- (incl btw) p.p. *
Max. aant. plaatsen: 12 deelnemers
Max. aant. pers/vliegtuig:
1 ex-luchtmacht­instructeur + 1 deelnemer
In-air time p.p.: 30 minuten

* incl. rondleiding, briefing, koffie/thee, lunch en diner bij het jubileum-eindfeest.
Logo Caspers rally

Inschrijfformulier

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor de Caspers Rally 2021 is gesloten. Volg de rally op Facebook voor de nieuwtjes of meld je aan voor de mailinglist via onderstaande knop om op de hoogte te blijven van volgende edities.

Aanmelden mailinglist

Welke winnaar kiest u?

Wellicht heeft Garage Caspers voor u de winnende bolide! Bekijk onze occasions.

Vorige afbeelding
Logo Flashman (hoofdsponsor)

Goed gestyled aan de start!

Flashman in Haren biedt op 250 m2 collecties van de mooiste en meest toonaangevende merken, zoals Corneliani, Tramarossa, Tommy Hilfiger, Mason’s, Eton en Gant. Wij nemen de tijd voor een persoonlijk advies, ook buiten de reguliere openingstijden.

Bezoek website
sVolgende afbeelding

Sponsoren

Elk jaar zijn onze sponsoren van groot belang. Zonder deze sponsoren is de Caspers Rally niet realiseerbaar.

Voor zakelijke vrienden van de Caspers Rally is het mogelijk rijden en sponsoren te combineren. Voor €350,- ontvangt u een startbewijs en vermelden wij uw bedrijf als sponsor in zowel het routeboek als op de site.

Uw bedrijf ook als sponsor?
Geïnteresseerden kunnen contact op nemen met Coen Caspers: 06-46287525 of coen@garagecaspers.nl.

Contact

De Caspers Rally (v/h de Netwerk Rally) wordt georganiseerd door Garage Caspers Eelde, in samenwerking met Flashman Haren.

Neem voor vragen, sponsoring en meer informatie contact op met de Caspers Rally organisatie.

icoon marker

Garage Caspers
Burg. J.G. Legroweg 108, 9761 TD Eelde

verification code